Fix tabte premieresejr på gulvet i sidste minut

Der er ikke noget at sige til, Fix spillerne ærgrede sig efter kampen lørdag eftermiddag mod Sundby BK på Kløvermarken. Indtil sidste minut af opgøret førte de rødhvide med 2-1, men så skete det, som gør, at man engang i mellem kan hade fodbolden ! Hjemmeholdet fik udlignet til kampens slutresultat 2-2.

Fix kom foran 1-0 efter bare 8 minutter, men som det skete i slutningen af kampen, fik Sundby udlignet få sekunder før pausen. Et kvarter før tid bragte Fix sig endnu engang foran, men det lykkedes altså desværre ikke at holde føringen. Så i stedet for en premieresejr blev det uafgjort 2-2. Dog ikke en dårlig start for mandskabet fra Brønshøj Kirkevej, der har en hel del at revanchere sig for i denne nye sæson.

På lørdag kl. 13.00 får Fix besøg af Viktoria, og den kamp spilles i Pilesvinget !