Fix-træner Sune Blom: - Vi går efter at overleve i Serie 1 - hvis vi da kommer i gang !

– Faktisk skulle vi have startet turneringen lørdag den 4. april kl. 14 mod Vigerslev, men det blev jo af gode grunde ikke til noget, siger træner i Boldklubben Fix, Sune Blom til Netavisen. – Så vi må pænt væbne os med tålmodighed, til der atter kan spilles fodbold.

Her står Fix-træner Sune Blom omgivet af de drenge, han har trænet med siden de var 12 år. Nu er de alle i klubbens førsteholds trup.

Fix fik i vinter ny træner til førsteholdet, og det har sin helt specielle historie. Man har nemlig rykket U-19 spillerne op i klubbens bedste trup, og da Sune Blom har været træner for drengene, siden de var 12 år, var det meget naturligt, at han fulgte med. Så i dag har Fix en bred trup bestående af 40-50 spillere til de to bedste hold, hvor af det ene ligger i Serie 1 og det andet i Serie 4.

– Det ser godt ud, fortsætter Sune Blom. – Nu skal de unge bare vænne sig til bold på et lidt højere niveau, og det har jeg store forventninger til. Samtidig er der glædeligvis kommet nogle af de gamle tilbage, så vi er helt klar. Bare pokkers med den ufrivillige stilstand. I påsken skulle vi have haft travlt, men det er jo ens for alle, så vi må bare vente.

                                                      

Indtil Mette Frederiksens budskab om at lukke ned, havde Fix-spillerne ellers trænet flittigt gennem hele vinteren og var helt klar til turneringsåbningen. – Men fra det øjeblik statsministeren havde givet det budskab, gik vi hver til sit. Jeg håber så naturligvis, at spillerne individuelt har trænet med løbeture og holdt formen nogenlunde ved lige. I mellemtiden har en del af os gjort alt klar i klubben. Ja vi kan næsten snart ikke finde på mere.

Vores målsætning i foråret er at overleve i Serie 1 – og få spillet de unge godt ind på førsteholdet. Faktisk er jeg fuld af fortrøstning, slutter Sune Blom.