Forløsende 2-1 over Næstved - er det vendepunktet for BB ?

Endelig, endelig, endelig – efter syv nederlag på stribe og ingen mål i en evighed, så lykkedes det lørdag eftermiddag for hvepsene at komme på tavlen igen. 2-1 blev det over Næstved efter 0-0 ved pausen. Igen oplevede man et BB-mandskab som sloges indædt for et godt resultat, men da gæsterne i starten af anden halvleg scorede til 1-0 på et glimrende angreb, så troede de fleste på stadion, at man igen skulle igennem et nederlag. Men et kvarter før tid bragte Philip Rejnhold Olsen balance i regnskabet til 1-1, og så begyndte de sortgule pludselig at lugte mulighederne for en sejr. Det kom endnu tættere på efter 82 minutter, da Kevin Bechmann Timm blev noteret for hjemmeholdets mål til 2-1 bare ti minutter før tid. Og det holdt – så efter mange målløse halvlege og nederlag kunne BB endelig notere sig for en sejr. 2-1 og hvilken forløsning !!

Samtidig flaskede et par andre kampe sig så mageligt, at Brønshøj nu igen har en realistisk mulighed for at koble sig blandt de fire, der går videre til oprykningsspillet til foråret.

En dejlig eftermiddag på Tingbjerg Ground.