Garants enæggede tvillinger er begge vilde med fodbold

Som vi kunne fortælle tidligere, blev efterårets tipskonkurrence i netavisen vundet af Bo Rasmussen fra Garant på hjørnet af Frederikssundsvej og Mørkhøjvej. Og det var en kærkommen sejr, idet storebror Claus år forinden havde vundet en tilsvarende tipkonkurrence, dengang netavisens redaktør sad på Brønshøj-Husum Avis. Så det har ikke skortet på indbyrdes “gas” de to imellem. Nu har den ene imidlertid ikke noget at lade den anden høre, og det har Bo Rasmussen det helt godt med.

Det er altid dejligt at vinde, fastslår en glad Bo Rasmussen

– Vi er enæggede tvillinger og har fulgtes ad i tykt og tyndt, fortæller Bo, da netavisen besøgte Herlev afdelingen i sidste uge. Det ligger nemlig sådan, at udover at have Garant i Husum, har brødrene også Garant i Herlev. Den ligger på Herlev Hovedgade 195. – Og vi har altid begge været helt vilde med fodbold, fortsætter Bo. I ungdomsårene spillede jeg i Rødovre, men efter at vi for alvor begyndte i erhvervslivet, har det knebet med tiden. Det kræver jo blod, sved og tårer at starte op som selvstændige. Vi kom til Husum i 2004 – dengang som Tæpperingen – og da vi senere blev til Garant, lavede vi skam er firmahold. Det gik fint, vi rykkede op 4-5 år i træk, men så gik vi jo hen og stiftede familie, og så kneb det yderligere med tiden.

Det kræver hårdt arbejde at have to store butikker, men vi klarer det, fordi vi har super medarbejdere

– Netavisens tipskupon er en af måderne, vi kan støtte Brønshøj Boldklub på. Vi ved jo, der ryger et pænt beløb af til divisionsholdet. Men vi er også engageret i BB’s Erhvervsklub, noget vi er meget glade for, idet netværket udvides og styrkes yderligere. Generelt følger vi godt med i dansk fodbold, men naturligvis ekstra med Brønshøj. For eksempel var vi med Erhvervsklubben i Dublin til Danmarks afgørende kamp om at komme til EM. Det var en fantastisk oplevelse, og vi skal naturligvis følge specielt Danmarks tre kampe i København til sommer.

Vores butikker spænder vidt. Vi sælger jo meget andet end tæpper, så man kan bare kigge ind til os

– Det at have to butikker kræver naturligvis masser af tid, hårdt arbejde og koordinering. Alting skal spille på én gang. Men vi har nogle super medarbejdere, så det kører fint. I sidste ende skal der jo også være tid på hjemmefronten. Her kan det godt knibe lidt engang i mellem, men heldigvis har vi familie, som er meget forstående, slutter efterårets tipsvinder.