Giv Brønshøj en hjælpende hånd med fyrværkerisalget

Her er et råb om hjælp til et godt formål, som netavisen i dag bringer videre til læserne!
– Det går rigtig godt for Brønshøjs divisionshold, og det skyldes mange faktorer, og der er mange brikker, der skal falde i hak. Vi har nogle dygtige spillere, vi har nogle dygtige trænere med Michael Madsen i spidsen, vi har et meget flot anlæg og hyggeligt stadion, fortæller en af BB’s flittigste støtter Henrik Haslund og fortsætter:

– Men vi må vi jo erkende, at det ikke går uden, at vi skaffer nogle penge for at holde hele dette kørende.
Det sker på mange måder, og en af dem er det årlige salg og udlevering af fyrværkeri, som vi i samarbejde med thansen nu kører for 4. gang. Det har udviklet sig at være en ganske god indtægt for klubben, og den kommer jo ikke af sig selv, men fordi rigtig mange venner af klubben støtter op og tager en tørn.

Det foregår på vores anlæg i perioden 15.-23. december og igen 27.-31. december, og vi skal have besat ”vagterne” fra klokken 8:30 til klokken 19:30. Specielt mellem jul og nytår bliver der run på.

Klubben er som sagt meget afhængig af denne indtægt, og har du lyst til at bidrage, er det bare at tage kontakt med Henrik Haslund, på telefon 2268 4468 eller på mail hh@bbpf.dk.

Indrømmet, at det er hårdt arbejde, men man hygger sig gevaldigt, og klubben sørger for, at der ikke mangler hverken vådt eller tørt, slutter Henrik Haslund sin opfordring !