Grøndal MultiCenter udvider åbningstiden i weekenderne

Fra næste uges weekend – lørdag den 19. oktober og fremefter forlænges åbningstiden i Grøndal MultiCenter, meddeler man fra det yderst populære aktivitetssted. Og det er uden tvivl en beslutning, som vil glæde mange af centerets brugere.
Den nye åbningstid bliver i weekenden fra kl. 8.00 – 21.00 lørdage og søndage, men bemærk at det først træder i kraft fra den 19. oktober !
Samtidig tilbyder Grøndal MultiCenter gratis lån af udstyr til ens banebooking fra pågældende weekend og resten af måneden. Det gælder kun i tidsrummet kl. 18.00-21.00 lørdage og søndage.
Og så kan man allerede nu booke fast bane til f.eks. padel tennis, squash og badminton online på kk.halbooking.dk.

Grøndal MultiCenter er Danmarks største idrætscenter og indeholder mere end 40 forskellige aktiviteter med cirka 3.000 daglige brugere.

Centret er et alsidigt sports-, aktivitets- og kulturcenter. Her findes desuden et fitnesscenter, mødelokaler, café, legeland og meget mere.

Aktiviteterne er fordelt over ca. 33.000 kvadratmeter og dyrkes på både individuelt plan eller som medlem af en forening i centret.

Omkring 80 foreninger holder til i centret, som desuden også huser flere forskellige lejere.

Vi er et idrætsanlæg under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Centrets egne aktiviteter kan bookes ved at oprette en bruger på kk.halbooking.dk.

——————————————————————————————————————

Lidt historik om centret

Historisk set er anlægget kendt som ‘det gamle’ Bella Center, der blev opført tilbage i 1965. Dengang fungerede det som udstillingscenter indtil 1975, hvor det nye Bella Center blev etableret på Amager. Herefter overtog Københavns Kommune anlægget, og fik det sat i stand sammen med det daværende “Ung i arbejde”-projekt. I november 1978 kunne man åbne dørene op til Grøndal Centret, som senere hen har skiftet navn til Grøndal MultiCenter – Sport & Fritid.

———————————————————————————————————————————————–