Husum blev snydt på målstregen trods flot 4-1 sejr !

Der kunne jubles og grædes i Husumparken lørdag eftermiddag. Damernes flotte oprykning til Danmarksserien – eller som det hedder kvinde øst – skabte naturligvis stor jubel hos alle, men da herrernes kamp var afviklet mod Føroyar, sænkede en lidt mat stemning sig over hjemmebanen. For selvom Husum vandt en sikker sejr på 4-1, så rakte det ikke, da Tårnby FF samtidig sikrede sig en 3-0 sejr over PI Fodbold. Det er både surt og bittert, når de blåhvide nu var så tæt på. De uafgjorte kampe i slutningen af turneringen kom til at koste dyrt.

Men vi kan konstatere, at Husums comeback tril Københavnsserien har været imponerende. Stort set lige fra starten lagde det talentfulde mandskab sig i spidsen, og gennem hele turneringen har holdet ligget i toppen.

Det så ellers ikke så godt ud i starten af lørdagens kamp. Husum kom bagud, og man kunne godt frygte, at det gik lidt gummiben i den på grund af kampens vigtighed. Men så udlignede Mikkel Bo Eriksen, og så fik Husum helt kontrol over kampen. Mathias Frydensberg bragte hjemmeholdet for 2-1 på straffe, Nikolaj Nielsen øgede til 3-1 og Mikken Bo Eriksen bankede sejren fast til 4-1. Altsammen under stor jubel. Men så erfarede man, at Tårnby også havde lynet og dermed sikret sig playoff-kampene til Danmarksserien.

Et kæmpe tillykke til Husum for en super flot turnering, men i næste sæson kommer andendagsgildet, og det kan blive farligt !