Husum fik ørerne i maskinen og tabte stort 4-1 til "de gamle stjerner"

Det gik desværre som frygtet, da Husum torsdag aften mødte FC Græsrødderne på Gentofte Stadion. Lige netop til den kamp havde hjemmeholdet fået sammensat et slagkraftigt mandskab, og de resulterede i et stort nederlag på 4-1 efter 2-1 ved pausen.

Når man kigger på Græsrøddernes kampe i deres første sæson i Københavnsserien, så har det helt klart båret præg af, hvilke hold, man har været i stand til at sammensætte, når man gik på banen. Eksempelvis tabte man med hele 5-0 til Hvidovre, som Husum bankede 6-2. Så det er lidt, som vinden blæser.

Om det har været opgaven mod det førende hold i Københavnsserien, der har lokket de bedste til, vides ikke, men Husum fik i hvert fald ørerne i maskinen. Det startede ellers lovende, da de blåhvide bragte sig foran efter otte minutter, men da der var spillet et kvarter, førte hjemmeholder 2-1 ! Efter pausen blev den stilling yderligere øget til slutresultatet 4-1.

Lussingen kan først vaskes af den 26. oktober, når Husum skal møde KB2 på kunstgræsbanerne på Frederiksberg. En kamp der fløjtes i gang kl. 16.15.