Husum missede også 2. sætbold og nu er der lagt op til et brag på lørdag

Det er jo til at få ondt i maven over. I sidste uge missede Husum 1. sætbold mod B. 1903 i kampen om oprykning til Danmarksserien, og lørdag eftermiddag gik det galt igen. Husum tabte på Bornholm 1-2 mod Rønne, og det betyder, at der er “forbudt for børn” næste lørdag i Husumparken, når den ultimative oprykningsfinale spilles mellem Husum – Skjold.

En fuldstændig vanvittig situation for de blåhvide, som før oprykningsspillet gik i gang førte med 6 point ned til Skjold på 2. pladsen og med bare 3 kampe tilbage. To oplagte sætbolde er tabt på gulvet, og så bliver det i stedet en dyst mellem rækkens to bedste mandskaber, der nu skal afgøre det hele. Og her kan Husum godt nok nøjes med uafgjort på en langt bedre score, men vinder Skjold, så er løbet kørt for holdet fra Norupvej. Så selvom der var godt med humør på i Husum-bussen på vej til Rønne Stadion, var der mere stille på vej hjem. En utrolig bitter pille at sluge for Husum, som gennem hele sæsonen har været godt og stabilt spillende.

På netavisen vil vi forsøge at orientere nærmere omkring det antal tilskuere, der tillades adgang på onsdag. Der er ingen tvivl om, at Skjold også slæber en hel del fra Østerbro med til knald- eller fald braget.