Husum spillede sig på førstepladsen tirsdag aften

Husum havde mange nærgående forsøg efter pausen, men ind ville bolden ikke, og det blev ved 3-1

Det ser meget lovende ud. Meget tyder på, at Husum igen vil blande sig i topstriden og kampen om oprykning fra Københavnsserien til Danmarksserien. Aftenkampen mod FC Udfordringen i Husumparken gav et klart bevis på, at de blåhvide agter at sælge sig selv så dyrt som muligt. Kampen sluttede med en sikker sejr på 3-1 over gæsterne, som ellers normalt volder Husum besvær. Bare ikke tirsdag aften. Husum var hele tiden aggressive og kæmpede, så Udfordringen aldrig rigtigt kom i gang.

Allerede efter 7 minutter blev det 1-0 ved Mikkel Howalt, og bare 5 minutter senere scorede tilbagevendte Mikkel Bo Eriksen til 2-0. Så blundede forsvaret en smule, og gæsterne fik reduceret til 2-1 efter 25 minutter. I en lille periode var der lidt stillingskrig, inden Mikkel Bo Eriksen scorede sit andet mål og øgede til 3-1. Det blev ikke alene halvlegens resultat – men også kampens !

Der var som sædvanlig feststemning og godt humør i Husumparken, hvor omkring 250 mødte op

En flot og fuldt fortjent sejr til Husum, som indtil videre har lagt sig på førstepladsen i rækken med 6 point for to kampe.

Allerede på fredag skal Husum i ilden igen – og igen går turen til Fælledparken, hvor HB venter kl. 18.15.