Så er det hele afgjort - 2700-Sportsprisens vinder er fundet

                                                       

Nytårsaften kl. 23.59 var allersidste chance for at stemme på sin favorit til 2700-Sportsprisen 2019. Og på falderebet dukkede lige et par mere op. Dog uden at det kunne nå at påvirke resultatet. Vi har en klar vinder, mens der til gengæld var mere kamp om andenpladsen. Mere røber vi ikke nu, men vi siger tak til de mange tusind, som har givet deres besyv med.

For vi har heldigvis endnu engang fået mange stemmer til 2700-Sportsprisen, som jo skal uddeles onsdag aften i næste uge. Ved den lejlighed afsløres vinderen.

Vi har for øvrigt fået næstformanden i Brønshøj-Husum Lokaludvalg, @Jarl Feyling til at komme og overrække prisen til vinderen.

  Jarl Feyling – selv tidligere fodboldspiller og meget sportsinteresseret

Jarl har vist stor interesse for den lokale sport og ses, når tiden tillader det på Tingbjerg Ground, ligesom han også med stor interesse følger både Husum og Fix. Han har også ind i mellem kommenteret BB’s kampe på TV-Bella.

Arrangementet afholdes som nævnt i Pejsegaarden den 8. januar kl. 18.00, hvor også vinderen af netavisens tippe konkurrence Bo Rasmussen fra Garant Husum vil blive hyldet.