IF Stadion er ved at have truppen helt klar

Man kan roligt fastslå, at sæsonen 2019/20 har været en mærkelig oplevelse for håndboldspillerne i IF Stadion. Efter at have ligget i toppen gennem hele turneringen og have kvalificeret sig til playoffkampe om oprykning til 1. division, fastfrøs DHF hele herligheden, hvilket betød, at vore lokale håndbolddrenge ikke fik chancen for avancement. En ligeså mærkelig som ærgerlig beslutning, som virkelig må have gjort ondt på klubben. Men det er op på hesten igen – og Stadion lever fortsat i pokalturneringen. Den har DHF ejendommeligt nok ladet fortsætte.

Før hver sæson sker der en masse i alle klubber. Spillere kommer og spillere går. Sådan er det også i Stadion, hvor man er ved at have truppen helt på plads til den nye sæson. Således er der på nuværende tidspunkt indgået aftale med følgende nye spillere.

Toraldur Kollsker, målmand – kommer fra FIF, Færøsk landsholdsmålmand.
Nikolai Frabicius, bagudspiller, kommer fra Jernløse
Anders Mousten, bagudspiller, kommer fra Svendborg
Casper Eghøj, playmaker, kommer retur fra AGF
Casper Skarby, stregspiller, kommer fra KSG
Jakob Stork, stregspiller fra 1. divisionsklubben HØJ
Til gengæld har man så måtte tage afsked med Rasmus Bjørn som vender retur til Ajax, og Frederik Høyer der er stoppet med håndbold.
– Vi er godt tilfreds med den trup, vi foreløbig har på plads, fortæller formand Allan Juhl Jensen til netavisen. – Den er stærkere end sidste år, så vores målsætning har ikke ændret sig. Stadion skal op i 1. division, men vi må også klart konstatere, at det bliver sværere i kommende sæson end før. Alene det at FIF og Roskilde er rykket ned, og at Tåstrup forstærker sig væsentligt gør, at der i stedet for at være to klubber, der kæmper om oprykning nok bliver fire, og hvor vi er en af dem.
– Også REMA 1000 fortsætter på sponsorfronten, men vi tager gerne imod flere, siger Allan Juhl Jensen, her sammen med den lokale REMA boss, Bettina Wurst Lohse.
Men dejligt at stort set hele vores trup fortsætter. Det var med indstillingen ” det skal være løgn, vi tager en sæson mere”, og det henviser til den mærkelige måde, turneringen sluttede i år på grund af Coronakrisen.
På sponsorfronten ser det også pænt ud. Vi er i det store hele på plads, selvom der selvfølgelig altid er plads til flere, det er bare at kontakte os, slutter formanden.
Pokalkamp mod Team Sydhavsøerne !
For halvanden uge siden gik Stadion spillerne på ferie, men den får kun lov at vare til den 27. juli, hvor der startes op igen. Onsdag den 12. august kl. 19.30 kommer Team Sydhavsøerne på besøg i ECV-hallen, og her skal Stadion så forsøge at følge pokalsuccesen op. Allan Juhl Jensen var også godt tilfreds med de træningskampe, der foreløbig er aftalt mod en række klubber fra 1. division. Det er også en skærpelse af forberedelserne til den nye sæson.