IF Stadion slutter efteråret med knusende sejr på 38-21 ude over Dalby

                                                                     

IF Stadions spillere gjorde arbejdet færdigt i efteråret med en kæmpesejr på 38-21 ude over Dalby, og det ligger helt fast, at vore lokale håndbolddrenge og SUS Nyborg bliver de to mandskaber, der skal kæmpe om den direkte oprykning til 1. division. Kampen i Dalby var en slags optakt til juleafslutningen for Stadions spillere, og de sørgede for den bedste måde at indlede en fest på.

Vi ved jo, at målsætningen i årets sæson er en direkte oprykning til landets næstbedste række, og spillerne har ydet en optimal præstation med kun at tabe en enkelt kamp ude mod nærmeste og farligste konkurrent SUS Nyborg. Alle håndboldglade i bydelen kan glæde sig over en fin præstation af de gul/grønne, og vi kan ikke lade være med at have store forventninger til holdet, når forårsturneringen går i gang igen.

Stadion slutter på en fin 2. plads – og med den indstilling spillerne har haft i første halvdel af turneringen, så tegner det lyst og lovende. Vore lokale spillere har scoret over 30 mål på kamp, hvilket er det højeste i rækken.

Nu er der pause indtil den 4. januar, hvor Stadion skal til Rødovre og møde hjemmeholdet i et spændende lokalopgør.

Og så må vi lige ile med et KÆMPE TILLYKKE til Stadions dygtige formand Allan Juhl Jensen, som netop er blevet kåret til Årets Idrætsleder af Brønshøj-Husum Forenede Sportsklubber. Vi kan kun tilføje – det var så sandelig også på tide. 2700-netavisen deler ikke priser ud til de lokale idrætsledere, men havde vi gjort, havde Allan Juhl Jensen fået den for længst !