Kæmpe nedtur for Brønshøj i Espelunden - førte 2-0 men måtte nøjes med uafgjort

Brønshøjs første kamp i den spændende 2. division blev ikke ligefrem lykken for de sortgule. I et dramatisk opgør i Espelunden sluttede opgøret mod hjemmeholdet Avarta uafgjort 2-2 efter at BB havde ført 2-0 ved pausen. Alt så ellers lyst ud, da Jamil Fearrington bragte Brønshøj i front på straffespark efter 18 minutter. Men så blev BB ramt af en udvisning, da målmand Oliver Korch fik rødt for en nødbremse mod Avartas Oliver Carrara. Det betød, at Kasper Vilfort måtte ind på mål og at BB resten af kampen måtte spille med 10 mand. Det lykkedes dog Jamil Ferrington at øge til 2-0 før pausen. I 2. halvleg gjaldt det blot om at forsvare føringen, og Brønshøj kæmpede godt for det. Men efter 55 minutter fik Avarta reduceret, og i kampens sidste sekunder lykkedes det også at udligne til 2-2 efter et langvarigt pres.

Når man fører 2-0, er en mand i undertal og har sejren indenfor rækkevidde i de sidste sekunder, så må det siges at være en kæmpe nedtur, alligevel at miste det ene point !