Køge brød fortet i ECV-hallen ned mod Stadion

Det blev tæt og spændende, da det kommende 1. divisionshold Køge besøgte ECV-hallen lørdag eftermiddag. Og et er, at gæsterne vandt 24-23, hvilket i og for sig er uden betydning. Næ det gjorde faktisk mere ondt, at Stadion for første gang tabte en divisionskamp på den nye hjemmebane. Det var kun sket én gang før, da ligamandskabet fra GOG vandt i pokalen sidste efterår, og den tæller naturligvis ikke med. Man kan så gå videre og sige, hvis Stadion bliver liggende, at der ikke er et hold i 2. division, som har vundet i ECV-hallen. Køge er jo rykket op i en højere række. Køges sejr var ikke helt fortjent. Stadion førte 13-12 ved pausen og var en overgang foran med fire mål i den sidste 30 minutter.

Det skal også lige tilføjes, at ECV-hallen var fuldt besat – og at Stadion efter sidste dommerfløjt kunne holde stor klubfest efter en flot sæson, hvor foreløbig damerne er rykket op.

Nå men lad os nu fokusere på det vigtigste, som er på næste søndag kl. 14.30 i ECV-hallen, når Stadion får besøg af Hjallerup. Det er første playoffopgør – og det bliver uhyggeligt spændende. Nu har Stadion efterhånden været i denne situation nogle gange før – uden at det er lykkedes. Så kom nu drenge – Brønshøj skal have en 1. divisionshold i håndbold til efteråret.