Kønt var det ikke, men Brønshøj fik sæsonens første sejr 1-0 over Vanløse

Der blev kæmpet bravt i felterne. Her er det Vanløse, der får headet væk fra farezonen.

På papiret har Brønshøj altså et godt hold. Problemet er bare, at det endnu ikke har fundet formlen på at spille sammen. Der er alt for mange tilfældigheder. Men pyt med alt det nu – aftenkampen i Vanløse Idrætspark mod det ubesejrede hjemmehold sluttede med en sejr på 1-0 til Brønshøj, som dermed på et enkelt slag fordoblede sæsonens pointhøst til nu 6 point !

Skuffende nok var det kun godt 700 tilskuere til lokalbraget. Måske skyldes det, at kampen var lagt på en hverdags aften. Men det blev lige akkurat så intenst og kontant et opgør, som gav en hel del gule kort. Set over en hel kamp, var hjemmeholdet nok bedst spillende med hurtige og farlige angreb, men BB’s defensiv fungerede, og det lykkedes derfor ikke Vanløse at score, selvom der var kæmpe chancer. Brønshøj scorede til gengæld til 1-0 på et tilfældigt mål af Kevin Bechmann Timm, og så skulle kampens afslutning vise sig at blive både spændende og dramatisk.

Men BB holdt føringen og fik under stor jubel og glæde den første sejr. Nu er der gået hul på bylden, og så vil det bare vise sig, om spillerne er i stand til at finde det spil frem, vi ved, de kan præstere. En sejr luner gevaldigt, så på lørdag får vi at se, om det også kan føre til sejr over Hillerød, som jo tabte sine første point onsdag aften i lokalopgøret mod Helsingør, der vandt 2-1.