Nej, nej, nej - det er for ondt - Brønshøj mistede sejren langt inde i overtiden !

Fodbold kan være vidunderligt og rædselsfuldt. Det ved alle, der elsker det herlige spil. Men i dag på Tingbjerg Ground oplevede man begge dele – og desværre med det rædselsfulde for Brønshøjs ellers godt kæmpende spillere.

Næsten 5 minutter ind i overtiden fik Hillerød udlignet til 1-1 efter at BB indtil da havde fightet og forsvaret den 1-0 føring som Jonas Hemmingshøj havde givet de sortgule lige efter pausen. Det var næsten for ondt. En høj bold i de sidste sekunder landede for fødderne af en Hillerød spiller, og han bankede resolut bolden i nettaget hos Victor Michaelsen. 1-1 og total chok hos samtlige Brønshøj spillere og tilhængere på Tingbjerg Ground. Den sejr man havde sukket efter siden starten af sæsonen udeblev endnu engang.

Næste opgave bliver søndag den 8. november kl. 13 ude mod Avarta i Espelunden.