Nye ansigter hos IF Stadion til den kommende sæsonstart

Vore lokale håndboldherrer fra IF Stadion gik for et par uger siden i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Og glædeligvis er der tilgang af nye og tidligere spillere. Alexander Ege, (venstre fløj) er kommet fra Nordsjælland, Simon Lindholdt, (venstre back) kommer fra FIF og så er tre af “de gamle” vendt tilbage til folden. Det drejer sig om Casper Wager, (højre back) fra FIF, Kristoffer Leth, (playmaker) fra HØJ og Michael Bo, (stregspiller) som igen er at finde i Stadions gule trøje. Og så vil det vise sig, om Stadion kan blive ved at holde gejsten til en oprykningsplads. Det har været lige ved og næsten flere gange, og så sent som i foråret kiksede det igen.

Men de første træningskampe er spillet, og i weekenden blev det til sejre over Svendborg, Amager og Dianalund. Her blev brugt mange spillere, og selvfølgelig var spillet lidt blandet, når man tager i betragtning, at man lige er startet op. På lørdag fortsætter holdet deres træningsforberedelser, hvor de hjemme i ECV Hallen spiller mod FIF kl. 11.00.

2. herrer spiller igen i kval.rækken. Det lykkedes desværre ikke at rykke op sidste sæson efter nederlag i oprykningsspillet. Så de prøver igen med godt mod !

1 Damer er efter sommerferien at finde i Kvalrækken efter at have strøget igennem ferierækken. Stadion får til kommende sæson flere spillere tilbage efter fødsel/barsel/skader, endvidere har Tinnie Meyer meldt sin ankomst. Så med tilsagn fra alle om at fortsætte ser det fornuftigt ud. 2. Damer vandt deres række og spiller herefter i serie 2. De har med deres nye træner Michael jensen stort set vundet alle deres kampe, og har med stor glæde spillet sommerturnering, hvor sejrsstimen har bragt noget humør til holdet. Nu håber man at få samlet truppen og få noget kvalitetstræning bragt på banen, så Stadions damer endnu engang kan fejre oprykning i 2019..