Nye defensive kræfter til Brønshøj !

Brønshøj har tilføjet to stærke defensive kræfter til truppen i skikkelse af Kenneth Thinter og Oskar Møller. Thinter har senest været i AB Tårnby, mens Oskar er hentet i Rønne IK.

Her ses Oscar Møller t.v. og Kenneth Thinter i BB’s lyseblå alternative trøjer. (Foto: BB)

Kenneth Thinter er en gammel kending, som nu vender tilbage. Han er altid velforberedt og en kriger, der giver sig 100 procent til både kamp og træning. Det er også et plus, at han kan dække mange pladser på banen – især de defensive – siger sportschef Thomas Ibsen.

Thinter har før været i Brønshøj, hvor han spillede syv kampe og scorede et mål i foråret 2015. Sidenhen har han været forbi HIK, BSV, Fredensborg, Herlev, Hvidovre, Stenløse, Frem og som nævnt AB Tårnby.

Oskar Møller er en ung og spændende spiller på 20 år fra Bornholm. Han er en stor og stærk midtstopper, som med sin størrelse vil dominere luftrummet. Samtidig har han god fart og et fornuftigt afspil med bolden, siger sportschefen om Oskar, som kommer fra KS-klubben Rønne IK.

– Han arbejder hårdt og koncentreret til træning og kamp, så vi forventer os meget af Oskar og tror på, at han kan kæmpe med om startpladserne. Men han skal lige bruge foråret til at vænne sig til niveauet i 2. division, slutter Thomas Ibsen.

Både Kenneth Thinter og Oskar Møller har fået masser af spilletid i vinterens foreløbige træningskampe.