Nyt tiltag: Giv flaske/dåse panten til Husum Boldklub ..

Selvom Husum Boldklub har gang i byggeriet omkring et nyt klubhus, som hele bydelen snart kan få glæde af, ligger klubben ikke på den lade side med hensyn til nye initiativer. Seneste påfund er, at klubben har indgået et samarbejde med Føtex i Husum.

Det går ud på, at i stedet for at få pant for sine flasker/dåser har man nu mulighed for at donere pengene til Husum Boldklub.

Udover at være en fodboldklub, er Husum Boldklub også en social medspiller i kommunen og bydelen, der forsøger at hjælpe forældre med børn, som af den ene eller anden grund har forskellige udfordringer, hvilket både kan være af social eller økonomisk art, til alligevel at kunne komme til at spille fodbold. Og selvom alt arbejde i Husum Boldklub foregår på frivillig basis er det ikke gratis at drive en fodboldklub. Derfor søger man hele tiden efter midler, til at drive foreningen. På den baggrund er Føtex kommet med den gode ide, at i stedet for at tage panten for sine flasker/dåser, så kan man i stedet donerer dem til boldklubben. Dette gør man ved at aflevere sine flasker/dåser i flaskeautomaten i Føtex i Husum og trykke på knappen med Husum Boldklubs logo.

Pengene går til at hjælpe Husum Boldklubs ungdomsafdeling med at sikre, at så mange som muligt for mulighed for at spille fodbold og dermed sikre et aktivt fritidsliv.