Nytårshilsen fra Husum Boldklubs formand !

Traditionen tro bringer vi her en nytårshilsen fra Husums populære formand Johnny Nielsen.

Kære alle i og omkring Husum Boldklub

Året lakker snart mod enden, og det har været det værst tænkelige år.

 

Året startede ellers godt, og Husum Boldklub vandt Årets 2700-Netavis prisen, efterfulgt af Husum Support som ved den store fodboldgalla, blev kåret til årets support klub 2019, og som man siger alle gode gange 3, blev  jeg kåret til Årets Formand 2019 af DBU København, som jeg selvfølgelig blev pavestolt af.

Og vinteropstarten var godt i gang i hele afdelingen, og der skulle nu gøres klar til en ny fodbold sæson. Men så kom den kedelige besked, datoen var den 11 marts hvor Mette F lukkede hele Danmark ned.

Dette betød så ingen fodbold i flere måneder, og da der så blev åbnet op igen, ja så var det med mange restriktioner, og dette gav en masse ekstra arbejde til bestyrelse og trænere om at få det hele til at gå op i en højere enhed, indtil Mette F så åbnede op for fuld skrue hvad angår fodbold.

Og indtil denne åbning, ja der havde vi en træner opsigelse og et slutspil om oprykning til DS. Men dette lykkedes i en afgørende kamp hjemme med langt over 500 tilskuere i øsende regn og en nervepirrende kamp, som sluttede 1-1, hvilket var nok til oprykning.

Og ja så kom en sommer, og vi havde lige nået at få arrangeret nogle små arrangementer og årets kræmmer banko, som blev afholdt med endnu en kæmpe succes, så kom der flere og flere restriktioner, og alt blev lukket ned igen, og alt fodbold indstillet.

Dette har også haft stor indvirkning på at vores Gamle Drenge heller ikke har kunnet starte deres op, hvilket også var en kedelig ting.

Så i skrivende stund er alt sport indstillet, og det ser ikke alt for lyst ud, da der nu er lukket ned indtil 17 januar 2021.

Bestyrelsen vil holde øje med, hvornår der må åbnes igen, og I kan følge med på hjemmesiden og facebook, hvor vi vil holde jer orienteret, samt direkte til de enkelte trænere. Så vi beder jer endnu engang om at hjælpe med at vi kommer igennem dette her Covid19.

Men en rigtig god nyhed i 2021 er, at vi kan sige goddag til den nye tutbestyrer, Anette Lassen, som vil overtage tutten i Husum Boldklub, hvilket glæder os meget og som vi har store forventninger til, så stort velkommen til dig Anette.

Til sidst vil jeg sige kæmpe kæmpe kæmpe tak til ungdomsafdelingen – seniorafdelingen – gammelmands afdelingen, alle trænere både ungdom og senior – forældre og hjælpere , for jeres tålmodighed og for at få klubben igennem dette 2020 helvede i bedste stil, så stor ros fra Formanden.

Jeg vil også sige tak til alle vores samarbejdspartnere og sponsorer og Flemming Antony for at hjælpe Husum i 2020 også en stor tak til DBU København – DIF.

Til allersidst vil jeg gerne give en kæmpe ros til hele min bestyrelse, som om nogen har knoklet allesammen og især på at styre Corona restriktionerne og holde tutten gående i en periode, samt holde sammen selv i nok den sværeste situation i klubbens historie, kæmpe kæmpe stor stor tak til jer.

Dermed vil jeg ønske alle en Glædelig bag Jul samt et fantastisk Godt Nytår og husk alle sammen at passe på jer og jeres familier og vi sidst forhåbentligt meget mere i 2021.

Formanden