Offensiv forstærkning til Brønshøj kan blive guld værd

Den 23-årige kantspiller Andreas Lissau skifter til Brønshøj Boldklub fra FC Roskilde på en aftale frem til sommer med mulighed for forlængelse.

  Lissau ny mand i BB

Her omkring en måned før sæsonpremieren kan Brønshøj meddele, at man har sikret sig en klar forstærkning til divisionsholdets vigtige kampe i foråret.

Andreas Lissau har været i FC Roskilde siden 2014, men nu er det slut for offensivspilleren.

Lissau har fået ophævet sin kontrakt, da han skal studere, og det ikke er foreneligt med at spille fodbold i FC Roskilde ved siden af, oplyser klubben.

I denne sæson er det blot blevet til seks kampe i 1. division og en enkelt i pokalturneringen. I alt nåede han 58 kampe for FC Roskilde.

– Andreas er en hurtig og teknisk dygtig offensiv spiller, der er en klar forstærkning af vores trup. Vi er utrolig glade over, at det har været muligt, at lave en
aftale med en spiller, der har så mange 1. divisionskampe i støvlerne. Med Mads Rønne og Andreas Lissau har vi styrket truppen, så vi kan bygge et stærkt hold op. Et hold der er klar, når forårssæsonen begynder i 2. division, siger sportschef Thomas Ibsen.

Foruden FC Roskilde har Andreas Lissau også spillet i Næstved.