Peter Skaarup presset ud af netavisens tipskupon af Brønshøjs bestyrelse

Det bliver ikke til debut på netavisens tipskupon for folketingspolitikeren Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti. Flere gange efter offentliggørelsen af de 12 tippere, har netavisens redaktør modtaget trusler om øjeblikkelig afbrydelse af ethvert samarbejde med Brønshøj, hvis ikke Peter Skaarup blev fjernet hurtigst muligt. Ja man satte oven i købet tidsfrist på ! At der så har ligget 40 års loyalt og stabilt samarbejde mellem klubben og netavisens redaktør forud både med økonomisk hjælp og meget andet , talte overhovedet ikke i den sammenhæng. 

Nu er det jo altså sådan, at det er netavisen, som alene finder deltagerne på tipskuponen – uden nogen som helst indblanding eller hjælp fra BB. Det har siden starten givet klubben en pæn skilling hvert år til divisionsholdet. Og til forårspremieren kunne vi så med glæde annoncere, at kuponen er helt klar og deltagerne ligeså.

Det gav en voldsom debat på klubbens supporterside, hvor indlæggene for og imod Skaarups deltagelse lå nogenlunde lige. Vigtigst var jo trods alt, at BB fik nogle penge i kassen.

Men for at lukke denne mærkværdige forestilling, så har netavisen besluttet – efter at have talt med en forstående Peter Skaarup, at indtræde på kuponen i stedet for ham. BB’s bestyrelse havde endvidere truet med at kontakte samtlige deltagere på kuponen for at gøre opmærksom på, at samarbejdet med netavisen var definitivt afbrudt.

Nu var det bare sådan, at netavisen selv kontaktede alle de deltagende, og efter at have sat dem ind i den tilspidsede situation, var næsten alle enige om at fortsætte med eller uden Brønshøjs medvirken. Men trods den glædelige opbakning ønsker netavisen, at BB’s divisionshold fortsat skal have det tilskud, kuponen er i stand til at give, og derfor fortsætter den.

En af undskyldningerne for bestyrelsens reaktion var, at fodbold og politik bestemt ikke hørte hjemme i Brønshøj Boldklub. Det kan vi jo så kun trække på skuldrene over, for vi er da mange, der husker, dengang BB fik sin nye tribune – stort set ene og alene på grund af daværende socialdemokratiske overborgmester Jens Kramer Mikkelsen. Han blev nærmest dyrket som en gud, da tribunen stod færdig, og ved en af BB’s efterfølgende hjemmekampe hyldede et begejstret Brønshøj publikum den populære og gavmilde Kramer. Han fik tilmed sin egen Brønshøj-trøje med navn på, og gik selv rundt blandt publikum efter omtalte kamp og hyggede sig.

Netavisens redaktør var med, da tribuneprojektet blev aftalt, og vi kan her bringe et par billeder fra seancen.

Her ses Jens Kramer sammen med Brian Kaus fra divisionsholdet dengang og daværende formand Finn Ryberg lige før man gik i gang med den nye tribune.

Overborgmesteren i de sortgule farver – så aldrig fodbold og politik i BB ? Lugter det ikke af dobbeltmoral !!

– Jeg er selvfølgelig ked af ikke at måtte være med, sagde Peter Skaarup, da netavisens fremlagde reaktionerne på hans deltagelse på kuponen. – Eftersom jeg er opstillet i Brønshøj, har jeg fulgt ekstra med  hos både BB, Husum og Fix, og jeg syntes, det var skægt at skulle dyste med 11 andre om Brønshøjs kampe. Men jeg vil bestemt ikke stille mig i vejen for noget som helst, der kan give problemer, så naturligvis trækker jeg mig. Ærgerligt for jeg har skam været på Tingbjerg Ground og se fodbold før, og det agter jeg da at blive ved med, når tiden tillader det, hvis da ingen også vil prøve at forhindre det ! Og naturligvis holder jeg med BB og håber i deres jubilæumsår på de bedste resultater, slutter Skaarup.

Her ses Peter Skaarup under et besøg hos Brønshøj på Tingbjerg Ground for nogle år siden.

Så til alle BB-tilhængere – Tipskuponen fortsætter og er klar til åbningskampen på søndag i næste uge mod Avarta. Og bemærk lige at tidspunktet er ændret fra kl. 13 til kl. 10.30 i Espelunden.