REMA 1000 i Brønshøj indgår samarbejde med IF Stadion

– Vi har længe ønsket at indgå i et samarbejde med den lokale sport, og det er altså så blevet med bydelens håndbold flagskib IF Stadion, fortæller chefen for REMA 1000 i Brønshøj, Bettina Wuust Lohse til netavisen. – Vi går ind i vintersport sæsonen, og der er Stadion helt oplagt at satse på. Ikke mindst nu da klubben virkelig går målrettet efter at rykke op i 1. division i denne sæson.

Så vi har fået vores logo på den smukke gule kamptrøje, og det er vi da meget stolte over. Faktisk blev samarbejdet indledt allerede i starten af den nye sæson, og vi agter selvfølgelig at følge Stadion og bakke klubben op.

     Bettina Wuust Lohse og Allan Juhl Jensen foran butikken i Brønshøj

 

Netavisen satte Bettina Wuust Lohse stævne med formanden for håndboldklubben, Allan Juhl Jensen, og det endte med en hyggelig snak. – Jeg har selv tidligere spillet håndbold, så det ligger naturligvis mit hjerte nært, sagde Bettina. – Vi er meget glade for, at REMA 1000 slutter sig til sponsorholdet i Stadion, supplerer Allan Juhl Jensen. – Det skal nok blive godt. Vi mærker en kæmpeopbakning i lokalområdet og gør selvfølgelig alt for at leve op til det hele.

På billederne ses de to samarbejdspartnere – som begge nærer store forventninger til Stadions ambitiøse målsætning.