Så fik Husum endelig hevet den første sejr hjem, 2-1 over Køge Nord FC i Husumparken

For tredje gang i træk kunne Husum forlade banen som ubesejret, og denne gang endda som sejrherrer ! Opgøret mod ambitiøse Køge Nord FC i Husumparken blev vundet af hjemmeholdet med 2-1 efter 1-1 ved pausen. De blåhvide fik en god start, og Morten Levinsen scorede til 1-0 allerede efter 8 minutter. Desværre holdt føringen ikke, og Køge Nord fik udlignet før pausen.

I 2. halvleg blev der først scoret kort før tid, da Husums bomber Michael Bo Eriksen fik scoret sejrsmålet til 2-1. Kort forinden var holdet blevet reduceret til 10 mand, da Abbas Mushtak blev udvist for sit andet gule kort. Men trods det kørte Husum sejren hjem under stor jubel.

Og nedrykning ? Aldrig i livet – det vil man slet ikke høre tale om. Der er fortsat mange kampe tilbage, og for øjeblikket vender pilen opad. Men på søndag venter en grim udekamp mod Ishøj FC. Resultatet af den vil give et realistisk fingerpeg omkring Husums skæbne i Danmarksserien.