Så har de vandrende helte generobret den sortgule fane

Elsker man sin klub – eller hvad ? Her er et af de varmeste beviser på klubkærlighed, så det basker. Efter at have gået 45 kilometer, kunne den sortgule kvartet bestående cheftræner Michael Madsen,

   Målbevidste og klar til en lille gåtur på cirka 45 kilometer

Carsten Schrøder, Jens Emanuelsen og sportschef Thomas Ibsen klokken lidt i 16 søndag eftermiddag lade sig hylde efter en march, som strakte sig over cirka syv timer med diverse pitstop undervejs.

En mindre velkomstkomité stod klar til at tage imod (med behørig afstand naturligvis) – og snart efter stod de vandrende helte med det sortgule flag i hænderne. Flot klaret – og under hele turen har alle kunne støtte med beløb til klubkassen. I skrivende stund regner man forsigtigt med omkring 20.000 kroner i gevinst. En gåtur på cirka 45 kilometer giver ømme fødder, og der er slet ingen tvivl om, at de fire gutter skal have lidt ekstra pleje og væske efter den imponerende præstation. Men som rigtig BB’er løses den slags uden problemer. Vi siger tillykke med resultatet på denne lidt kølige med solbeskinnede 3. maj – og lad os så snart få gang i fodbolden igen !

Foto: Christian Haslund

SIDSTE: Vi er netop blevet informeret om, at der er kommet ikke mindre end godt 30.000 i kassen fra denne historiske gåtur. TILLYKKE BB !