Så kører Husumekspressen igen ..

Det gik heldigvis, som det skulle, da Husum lørdag gæstede Valby for at møde Vigerslev. Trods to skuffende kampe på det sidste, kom de blåhvide i gang igen og vandt en fortjent og sikker sejr på 4-2 over hjemmeholdet. Uhyre vigtigt igen at komme op på hesten til de sidste og afgørende kampe, hvor selvtilliden og troen på sejr er en nødvendig ballast.

Husum førte 2-0 ved pausen og havde fuld kontrol over begivenhederne. Nå ja måske ikke lige i det 78. og 79. minut, hvor det lykkedes for Vigerslev at pynte på regnskabet med to mål. Dermed var stillingen pludselig 3-2, men på et straffe kort før tid cementerede Husum sejren til slutresultatet 4-2.

Det var en meget vigtig sejr, for nærmeste konkurrenter vandt også deres kampe. Der er seks runder tilbage og altså 18 point at spille om, og Husum er på førstepladsen med syv ned til nærmeste konkurrent. Så det bør kunne holde, selvom intet er definitivt afgjort endnu.

Næste opgave er på fredag den 11. maj kl. 18.30 i Husumparken – og det er en “hævnens kamp”, idet Østerbro IF kommer forbi. Det var jo netop dem, der slog Husum ud af pokalen med 3-2.