Skidt sidste træningskamp før premieren lørdag i næste uge mod Vanløse

Lørdag eftermiddag afsluttede Brønshøj træningskampene op mod forårspremieren med et lidt uventet nederlag til opkomlingene Roskilde KFUM på 1-3.

Gæsterne førte 2-0 ved pausen, og det var synd at sige BB havde ret mange chancer for at svare igen. Derfor var det også helt naturligt, at der blev skiftet ud til 2. halvleg. Ud gik Yasin Dogan og Lars Emil Juel Andersen, og de blev erstattet af Bayan Fenwick og Marcus Porsgrunn.

Efter en times spil fik BB tilkendt et straffespark, og det omsatte  Aleksandar Lazarevic sikkert til reducering 1-2. Men bare tre minutter efter øgede Roskilde KFUM føringen til 1-3, og sådan endte det.

Hvad er det man siger – en dårlig generalprøve giver en god premiere. Lad os håbe det på lørdag, når Vanløse tager imod BB. Ikke i Vanløse Idrætspark – men på Genforeningspladsen kl. 13.00.