Skuffende indsats fra BB - var det pokalkampen, der sad i benene ?

Man skal altså ikke glemme, at Brønshøj onsdag aften var involveret i et pokaldrama mod Hvidovre fra 1. division, som tilmed måtte ud i omkamp, før den var afgjort. Det må uden tvivl have sat sig lidt i benene hos de sortgule spillere, ikke mindst fordi der måtte arbejdes på højtryk i samtlige 120 minutter. Så lidt betænkeligheder havde man lov at have før lørdagens kamp på Tingbjerg Ground mod bundholdet B.93. At det så gik helt galt, var nok lidt skuffende. Østerbro mandskabet gik til pausen med en 2-0 føring, og de kom tilmed på 3-0 i 2. halvleg, inden Brønshøjs evindelige målmager Kevin Bechmann Timm fik pyntet på resultatet til 3-1 i gæsternes favør. Det var sæsonens første nederlag i divisionsregi.

En uventet streg i regningen. Ikke mindst efter at samtlige tippere på netavisens tipskupon havde tipper hjemmesejr. Næste opgave er mod Frem i Valby Idrætspark lørdag kl. 14.00.