Stadion blev kørt totalt over af et aggressivt Nyborg hold

Vist var der store forventninger lørdag eftermiddag i ECV-hallen. Nu skulle SUS Nyborg for alvor ned med nakken og den længe ventede førsteplads overtages af IF Stadion. Men trods en lovende optakt og en propfyldt hal, gik det helt anderledes, end de fleste havde troet og håbet.

Stadion forsvaret havde meget svært ved at dæmme op for fynboerne, selvom der blev taget godt fat

SUS Nyborg viste fra første minut, hvor skabet skulle stå. De spillede aggressivt og fyrede den ene bombe af mod hjemmeholdets mål efter den anden, hvilket hurtigt gav en sikker føring. Stadion forsvaret kunne ikke dæmme op mod gæsternes skytter, og det virkede næsten for nemt for dem at score. Derfor sluttede de første 30 minutters ydmygelse med en fynsk føring på hele 20-9 !! Kun i få perioder virkede det som om, Stadion var ved at få fat, men hver gang svarede Nyborg igen. Så der var en hel del at tale om i pausen i hjemmeholdets omklædningsrum.

Og i den anden ende af banen, holdt gæsterne Stadions angribere fra at blive farlige

I anden halvleg lykkedes det lidt mere for Stadion mandskabet at svare igen, og på et tidspunkt var de 11 måls forspring til de fynske spillere formindsket til blot 4. Men så enten strammede de atter grebet om kampen – eller også gik Stadion bare i stå igen, så kampens slutresultat blev 29-22 til gæsterne. Og uanset hvor stor en Stadion tilhænger man er, så må man indrømme, at den store sejr var fuldt fortjent. Dermed har SUS Nyborg gjort det endnu sværere for Stadion at rykke direkte op i landets næstbedste række. De er nu helt klare favoritter til at blive liggende på den førsteplads, de stort set har haft lige fra starten.

Jubel i anden halvleg, da Stadion havde en god periode og halede ind på fynboerne

Hvad der er sket med Stadion i de seneste tre kampe indenfor en uges tid skal være usagt. To yderst knebne sejre over Sydhavsøerne og Furesø gav bange anelser, men der lå et stille håb om, at det blot var stilhed før stormen. Det var det så også – men ikke ligefrem det stormvejr, man havde ventet !

Der er endnu fire kampe tilbage at spille, og kun Stadion kan true SUS Nyborgs førsteplads, selvom det ser meget svært ud. Programmet for de to klubber ser således ud:

Korsør/Tårnborg HK – IF Stadion                                                         SUS Nyborg – TMS Ringsted

IF Stadion – Køge Håndbold                                                                Ajax – SUS Nyborg

TIK Tåstrup – IF Stadion                                                                       SUS Nyborg – Korsør/Tårnborg HK

IF Stadion – TMS Ringsted2                                                                 Furesø Håndbold – SUS Nyborg

Før den vigtige kamp lørdag eftermiddag, havde IF Stadion lavet et hyggeligt arrangement for klubbens sponsorer. Her er det træner Thomas Schou, der fortæller de indbudte støtter om dagens holdopstilling og kamp.