Stadion fulgte den flotte sæsonstart op med en ny sikker sejr

Så har Stadion endelig scoret i en ellers blodfattig 2. halvleg

IF Stadion har fået en fin start på den nye sæson. Først med en knusende udesejr på 29-19 over Ydun og onsdag aften med endnu en sikker sejr denne gang over TMS2 på 24-17. Og alligevel kunne såvel spillere som publikum ærgre sig lidt, for den sejr kunne sagtens have være blevet dobbelt så stor. Stadion spillede nemlig en helt forrygende 1. halvleg og førte med hele 16-6 ved pausen. På et tidspunkt i starten af 2. halvleg førte hjemmeholdet med 11 mål, men så var det lige som om det hele kollapsede, og det gav gæsterne lejlighed til at pynte ganske gevaldigt på resultatet. I den sidste halve time modtog Stadion flere udvisninger og brændte hele fire straffekast. Skal man lede efter en af grundene til den matte 2. halvleg, må det være, at der selvfølgelig skal eksperimenteres lidt, når nu føringen er så komfortabel. Men uanset hvad, så faldt stemningen en del, efterhånden som kampen nærmere sig sin afslutning.

I weekenden ligger Stadion stille, så næste kamp er ude den 7. oktober mod Korsør. Herefter følger endnu en udekamp mod ikke uefne Roskilde, og så kan Stadion byde på storkamp den 28. oktober i ECV-hallen mod de evindelige arvefjender fra FIF.