Stadion sluttede sæsonen på smukkeste vis - havde mægtige GOG i knæ !

Smukkere kunne det ikke gøres, da IF Stadion torsdag aften sluttede en flot sæson af med intet mindre end en pragtpræstation i pokalkampen mod mægtige GOG. Den traditionsrige klub som er med i slutspillet om det danske mesterskab og fortsat har chancer for at avancere til EHFkvartfinalen var virkelig i knæ i EnergiCenter Voldparken hallen og måtte helt sensationelt ud i forlænget spilletid for at gå videre med en samlet sejr på 36-32. Det skete i en totalt proppet hal, som kogte af begejstring, så det halve Husum må have hørt det.

foto: Thomas Løser

 

Det var uden tvivl en stor overraskelse for GOG, at Stadion spillerne gik efter overraskelsen

Og det var et sandt drama. I den ordinære kamps sidste 30 sekunder havde Stadion bolden, og stillingen var 33-29 til GOG, og bare to sekunder før tid faldt så udligningen, som fik hele hallen til at eksplodere. 30-30 og så skulle man ud i forlænget spilletid.

Læg mærke til uret i hallen – der er fem sekunder igen, og GOG fører med en enkelt pind

Her var trætheden efter en utrolig indsats begyndt at melde sig hos hjemmeholdet, som måtte se sig slået med 2-6. Men trods det stod alle tilskuerne op og klappede begejstret af Stadion spillerne. En fuldt fortjent hyldest.

Og der blev gået til stålet i både forsvar og angreb

I den ordinære kamp fulgte Stadion spillerne fantastisk godt med, og selvom man ind i mellem var bagud med fire mål, formåede spillerne at komme igen. Så meget at GOG stort set det meste af kampen spillede med deres stærkeste spillere på banen. Tre af de spillere de havde med på bænken blev overhovedet ikke brugt. Det fynske hold blev virkelig taget på sengen af et sprudlende og modigt spillende Stadion mandskab.

Stadion var virkelig flyvende i den ordinære spilletid

Det er godt to år siden den fynske storklub sidst besøgte Stadion i ECV-hallen. Dengang var GOG suveræne og vandt med hele 28-19 efter 17-6 ved pausen. Det var også i pokalturneringen. Så mon ikke man bare regnede torsdagens opgør som noget, der skulle overstås, så man kunne koncentrere sig om de store opgaver, der venter forude.

Tak for kampen

For Stadions vedkommende byder de kommende tre uger nu på en velfortjent ferie. Man den 6. maj starter man så projekt “Det ny Stadion” op – og her er målsætningen helt klar – oprykning til 1. division !! Alle sejl er sat til. Der er kommet nye spillere og træningen bliver intensiveret. Blandt andet med en ekstra træningsdag. Og så har man fået ny spændende assistent træner, Torben Andersen, som ser ud til  også at kunne tilføre spillerne nye impulser.

Et dejligt billede at med og modspillere, der kan give hinanden et kram efter en forrygende kamp

Så ikke engang H.C. Andersen kunne have skrevet en smukkere afslutning på Stadions sæson 2018/2019. Den skrev spillerne selv med den fantastiske præstation torsdag aften.

Det skal også lige med, at Stadion havde inviteret alle sponsorer til kampen med middag og alt, hvad der hører til. Så en smukkere reklame kunne spillerne ikke give de økonomiske støtter. Vi lader Thomas Løsers fine billeder afslutte reportagen fra ECV-hallen.