Stadion tog første skridt med en flot 30-26 sejr over Hjallerup

Søndag eftermiddag spillede IF Stadion den første kamp om oprykning til 1. division, og det gik heldigvis godt, da Hjallerup blev besejret 30-26 i ECV-hallen. Der var ellers ikke meget, der tydede på sejr efter de første 30 minutter, som jyderne vandt 16-13. Ikke meget fungerede i hjemmeholdets forsvar, og der gik for mange nemme mål ind. Det ændrede sig dog radikalt efter pausen, hvor forsvaret fik bedre fat og ikke mindst målmændene. Så det lykkedes at vende kampen på hovedet og vinde 2. halvleg med 17-10 og altså sammenlagt at besejre gæsterne 30-26.

Dermed er første skridt taget. På onsdag aften møder Hjallerup hjemme Give Fremad, og vinder gæsterne den kamp, så er Stadion sikker på endnu to kampe. Søndag skal Stadion til det jyske og møde Give Fremad. Det sker kl. 19.00. Har begge mandskaber vundet deres første kamp, gælder udfaldet af opgøret udelukkende hvem, der skal møde det dårligste eller næst dårligste hold fra 1. division over to kampe.

Puuuh ha hvor spændende. Men første skridt er taget – og det kan alle glæde sig over.