En hel eftermiddag for år tilbage sammen med en af stifterne af Brønshøj Boldklub

Svend V. Olsen var en af BB’s stiftere i 1919 og blev formand i 1920 – en post han havde i fem år. Læg mærke til BB-emblemet på både slips og jakkens revers. 

Tænk hvor privilegeret man egentlig har været gennem 40 år som journalist/redaktør i Brønshøj. Der kunne skrives en bog om de oplevelser, man er rendt ind i. Nu for eksempel i forbindelse med Brønshøj Boldklubs 100 års jubilæum i år, dukker et kært og stolt minde op.

Netavisens redaktør har haft den ære og glæde at have en hel eftermiddag sammen med en af stifterne af Brønshøj Boldklub, Svend V. Olsen i hans hjem i bydelen. Et lille hyggeligt rækkehus i Risvangen.  Det blev en oplevelse, man sent vil glemme, for bare tanken om, at man sad overfor et væsentligt stykke af klubbens historie var fantastisk. Et klenodie ganske enkelt. Han var et ualmindelig rart og venligt menneske og havde skam selv sørget for kaffe og kage til sine to gæster.

Da han hurtigt opdagede, at vi begge brændte for Brønshøj, så blev samtalen endnu mere hyggelig og interessant. Med på opgaven hos Svend V. Olsen var fotograf Ole Buntzen, som faktisk også i sig selv var et stykke bydelshistorie. Der blev taget mange billeder den eftermiddag, men desværre eksisterer kun det i dag, hvor Svend V. Olsen står med en fodbold over hovedet. Historien er sandsynligvis skrevet i slut firserne, eftersom der på fodbolden står 1986.