Tilfredshed i Brønshøj med efterårssæsonen

På Brønshøj Boldklubs hjemmeside gør sportschef Thomas Ibsen status over et blandet efterår, som dog sluttede godt. BB indtager en flot 3. plads i 2. division øst, og det vigtigste er vel nu bare at sikre sig en plads i oprykningsspillet til foråret. Også selvom Helsingør tilsyneladende er stukket helt af ..

ibs2

Thomas Ibsen – det er gået ganske flot i efteråret, men der er mere endnu i spillerne

– Da vi startede efter sommerferien var vores vigtigste mål at få styr på defensiven – at sætte en prop i – og det er lykkedes. Hele sidste sæson lukkede vi 61 mål ind i 33 kampe. Her i efteråret har blot vi lukket 13 mål ind i 16 kampe. Samtidig har vi haft 9 clean sheets. Ganske flot, siger Thomas Ibsen.

– Efter sæsonens første 16 kampe ligger vi nr. 3 i Øst-puljen med 10 point ned til 7. pladsen. Fokus har som nævnt tidligere været på defensiven, men i foråret skal fokus rettes mod den anden ende af banen.

Så efteråret er absolut godkendt, og her i vinterpausen ligger vi solidt på en tredjeplads, der giver en ekstra hjemmekamp i oprykningsspillet. Truppen har gjort det rigtig godt, men frem til starten på forårsturneringen vil vi have fokus på at få scoret flere mål. Vi har et hold spillere, der rummer et stort potentiale, som vi skal se at få frem i lyset. Der er mange ekstra procenter i dem.

I vinterpausen kan der altid opstår store udskiftninger, men sportschefen regner ikke med, at Danmarks smukkeste skal lære mange nye navne at kende.

– I disse dage taler vi med alle spillerne, og jeg forventer ikke den store udskiftning. Vi satser på at forlænge med en lille håndfuld spillere, og måske bliver der også tale om enkelte forstærkninger udefra, men intet er afgjort på nuværende tidspunkt, slutter sportschefen.

For øvrigt er træningskampen mod Avarta den 21. november blevet aflyst. Derimod slutter spillerne af før juleferien med en træningskamp mod FC Roskilde torsdag den 28. november kl. 16.30. 

Efter en velfortjent juleferie starter træningen igen mandag den 13. januar.