Uha Brønshøj - det sløjeste i flere år - 0-5 til Middelfart

Denne meget usædvanlige forårssæson med Coronapause og omlægning af turneringsprogrammet har været den svageste i flere årtier for Brønshøj. Den ene hamrende lussing efter den anden har ramt de sortgule, som har været niveauer under fordums styrke.

Det er ikke lang tid siden, hvepsene fik ørerne i maskinen i Århus og tabte med hele 0-5 til Fremad, lørdag eftermiddag gik det lige så slemt i Middelfart, hvor et velspillende hjemmehold vandt 5-0 over et modløst BB-mandskab, som nærmest virker totalt opgivende. Det var pinligt at overvære. For godt nok spillede Middelfart bedst, men BB var tilsvarende svage, og så måtte det jo give endnu et ydmygende nederlag i tabellen.

Det stod 3-0 ved pausen, og faktisk kunne sejren have været større, hvis hjemmeholdet havde udnyttet alle sine chancer. På et tidspunkt i 2. halvleg virkede det som om, BB var ved at få lidt fat, men så bankede fynboerne bare bolden i kassen til 4-0 – og sluttede kort før tid festen til 5-0 !

Uha – lad os komme i gang med en ny sæson og så slå en tyk streg over denne.