Var det et definitivt farvel til oprykningsspillet ? 0-1 mod B.93

Lige som man havde fået armene op efter sidste uges længe ventede og tiltrængte sejr over Næstved, så klaskede det hele sammen igen, da BB lørdag eftermiddag mødte B.93 på Østerbro Stadion. Her vandt hjemmeholdet nemlig med 1-0 på et mål scoret efter 24 minutter af Mads Walter. Østerbro mandskabet måtte tilmed spille hele anden halvleg med kun 10 mand, eftersom Morten Fraysse blev udvist kort før pausen. Få minutter før tid havde BB verdens største chance på en friløber, men den blev brændt på det skammeligste.

Dermed er BB tilbage på det kedelige spor, og med rækkens helt suveræne tophold Hvidovre på besøg i Tingbjerg næste lørdag kl. 15.00, så er der vist ingen lys for enden af tunnelen. Trist, trist.