Stadion bankede igen topholdet HØJ efter en fremragende indsats

Der var lagt op til et vaskeægte topopgør onsdag aften i ECV-hallen, da hjemmeholdet IF Stadion tog imod 2. divisions nummer 1 – det suveræne tophold HØJ2. Da de to klubber mødtes i efteråret, vandt Stadion på udebane en sikker sejr, så gæsterne var opsatte på at få revanche. Men endnu engang var Stadion den onde ånd. Denne gang blev det tilmed en endnu større nemlig 28-19 efter 16-10 ved pausen.

Sagt ganske enkelt så havde hjemmeholdet ingen svage punkter. Alle spillede op til deres bedste, og tingene fungerede perfekt. Nå ja starten var lidt forvirrende. Stadion kom foran 2-0, så fik HØJ2 en god periode og bragte sig foran 5-2, men der fra stod Brønshøj mandskabet for resten. Som nævnt var stillingen efter første halvleg 16-10, og efter pausen fortsatte Stadion storspillet. 28-19 gav to meget vigtige point, og nu kan HØJ2 konstatere, at de to eneste nederlag i turneringen har været mod Stadion.

Som nævnt spillede alle op til deres bedste. Især den unge målmand Tobias Horne var fremragende, og så var der glædeligt comeback til Michael Jensen, som med sin store rutine gav ro på holdet.

Super flot Stadion – det var første hjemmekamp i lang tid, og nu følger en række kampe i ECV-hallen, som meget gerne skal give oprykningspoint.

Stadion er på tredjepladsen i rækken fire point efter førerholdet HØJ2 og et enkelt point efter TIK Taastrup, som ligger nummer to.

Næste opgave er lørdag den 26. februar kl. 15.30, hvor Team Sydhavsøerne kommer på besøg i ECV-hallen.

netavisen 16. februar 22 kl. 23.55

Læs her Stadions egne betragtninger fra kampen !

Sejr i kanonkamp mod HØJ
I oplægget til onsdagens kamp mod 2. division absolutte tophold HØJ 2, stillede vi en række spørgsmål:
– Hvilket hold stiller HØJ op med, de kan få “hjælp” fra deres 1. Divisionshold.
– Hvilke spillere stiller vi op med, hvem er skadesfrie, hvem er tilbage i kampform?
– Kan vi matche tempo og styrke fra det stærke HØJ hold?
Efter kampen står vi tilbage med en række meget klar svar: HØJ stillede med en enkelt, der også var på holdkortet i 1. divisionskampen tidligere i denne uge. Vi stillede med et fint hold, der er stadig spillere på skadeslisten (Højer, Runi og Tor), men resten er ved at være tilbage. Og svaret på om vi kan matche HØJ, blev besvaret med et klar JA.
Vi startede fint 2-0 efter 2 minutter, men så sjuskede vi 4 bolde væk i angrebet, og gav dermed det hurtigtløbende HØJ mandskab lov til at skabe en 5-2 føring, efter 4 kontrascoringer. I den næste periode passede vi bedre på bolden, og kom tilbage til en 8-7 føring midt i første halvleg.
I de sidste 15 minutter af første halvleg satte vi os tungt på kampen, stærkt forsvar, redninger fra Tobias, og et organiseret angrebsspil gjorde at vi via 13-8 kom til pause med en 16-10 føring. Fornemmelsen i pausen var rigtig god, vi havde en fornemmelse af at på dagen havde HØJ mandskabet ikke værktøjer til at true vores stærke defensiv, hvor primært Stork, Morten, Møller og Wager tog godt fra.
Anden halvleg kørte videre som slutningen af første, vi stod stærk defensivt, og selvom angrebet ikke i alle tilfælde var prangende holdt vi 6 måls forspring indtil 20-14 efter 45 minutter. På det tidspunkt gik tempoet ud af HØJ mandskabet og vi kom nemmere til scoringer, efter flere 10 måls føringer, endte det med en stensikker 28-19 sejr.
Alt i alt en fornem præstation, det var vel en af de 2-3 bedste kampe vi har spillet i denne sæson, og selvfølgelig også en stor forløsning efter et par måneder, hvor vi ikke rigtigt har ramt niveau.
Dagens mand: Tobias med hele 18 redninger.
Dagens hold: Tobias Horne, Henrik Schlichter, Kasper Møller (2), Casper Wager (4), Rasmus Bjørn (9), Morten Jørgensen (1), Michael Jensen (2), Casper Eghøj (3), Jacob Olesen, Jacob Stork(5), Magnus Djurhuus (2), Simon LIndholdt
Næste opgave venter lørdag den 26. februar u Energi>Centret mod Team Sydhavsøerne, hvis du vil se mere bold, spiller 3. division allerede i aften (torsdag) i EnergiCentret. Kampstart 2015 mod 3. divisions tophold Hillerød.