Stadion er allerede i gang med kommende sæson

Næppe er turneringen slut, før IF Stadion er gået i gang med forberedelserne til kommende sæson. Og allerede nu er man klar til at præsentere de første nye spillere.
– I bestræbelserne på at videreføre den rejse, som vi i IF Stadion er startet, hvor træningsvillighed, udvikling og et ønske om at skabe resultater går hånd i hånd, er vi meget glade og stolte over at kunne præsentere de første nye spillere, frem mod den kommende sæson, siger man fra klubben.
Mathias Qvortrup, bagspiller fra TMS Ringsted – Mathias har været en stor profil på TMS 2 div. og har ofte været en del af ligaholdet, ligeledes i TMS. Mathias kan spille og dække alle bagpladser og vil med både sit skud, gennembrud og blik for spillet være et fantastisk våben for IF Stadion i den kommende sæson. Mathias er meget arbejdsom, ærgerrig og går altid foran når der skal kæmpes for holdet.
Mikkel Wager, stregspiller fra TMS Ringsted – Mikkel har ligeledes været en stor profil på TMS 2 div. og har også været en del af ligaholdet i TMS, både i indeværende og i sidste sæson. Mikkel er en fighter som går til stålet i defensiven og finder hullerne, samt skaber plads til sine medspillere på stregen i angrebsspillet. Mikkel er sulten og er klar til at gøre en forskel i begge ender af banen samt også udenfor banen.
Kasper Thygesen, stregspiller fra Furesø Håndbold – Kasper er og bliver et spændende bekendtskab, som har gjort ondt på de fleste hold i 2 div. i den forgangne sæson. En hård hund i forsvaret og meget svær at holde nede i kontrafasen og angrebsspillet. Kasper har gennemgået en flot udvikling og vi tror sammen på, at der kan ligges flere procenter på i det kommende år, ved hårdt arbejde.
Sportschef Thomas Schou udtaler: Vi ser det som et mega scoop at tre så dygtige spillere i start 20`erne har valgt vores projekt til, siger sportschef Thomas Schou. – Vi glæder os meget til at se dem i Stadion trøjen fremover. Vi satser på i den kommende tid, at kunne melde ud vedr. flere nye spillere til den kommende sæson.
– Det bliver super spændende at komme i gang og jeg ser frem til at arbejde med den samlede Stadion trup, som vi sammen skal rykke i den kommende sæson, replicerer cheftræner Anders Larsen.