Stadion er klar til sæsonpremiere !

 – Vi er klar ! Sådan siger man i Stadion efter vinterens forberedelser og før sæsonpremieren på lørdag mod Hvidovre i Dansborghallen.

– Alt for lang ventetid er overstået, og endelig kommer vi til at spille om points igen. 2. Division starter sæson 2021-22 på udebane mod Hvidovre. Vores opstart har været et miks af gode og mindre gode præstationer, så nu håber vi, der kommer lidt stabilitet, så vi kan få en god start på den nye sæson. Umiddelbart betragtet må vi påtage os favoritværdigheden, Hvidovre rykkede før sidste (afbrudte) sæson op fra 3. division. Vi har ikke det største kendskab til dem, men fokuserer på vores egne styrker, lyder budskabet fra Stadion.
– Trænerteamet Jonas og Torben har i skrivende stund ikke udtaget det endelige hold, da vi har været plaget af en del små skavanker, og der er tvivl om et par af vores spillere. Det bliver spændende at se, om vores nyeste tilgang Jacob V. Olsen bliver en del af holdet efter bare en uges træning med mandskabet. Jacob har en fortid i det fynske hos SH Svendborg og Otterup HK.
Vi opfordrer alle til at komme en tur til Hvidovre og støtte drengene, slutter man fra IF Stadion.
Stadions trup:
Øverst tv.: Torben Andersen, Mathias Pedersen, Tobias Horne, Kasper Møller, Casper Wager, Nikolai Keller, Simon Lindholdt, Jakob Stork, Jakob Olesen, Henrik Schlichter, Jørgen Dyhr, Jonas Jensen
Nederst th.: Rasmus Bjørn, Rúni Vest Højgaard, Casper Eghøj, Magnus Djurhuus, Danny Reinholdt, Michael Jensen, Alexander Ege, Tóraldur Kollsker
Vi opfordrer alle til at komme en tur til Hvidovre og støtte drengene, slutter man fra IF Stadion.