Stadion fik det ene point i gyser på udebane mod HØJ 2

Men førte med hele fem mål indtil et kvarter før tid. Et smart træk fra HØJ kom bag på Stadion, som så måtte nøjes med uafgjort 31-31 i Ølstykke.

Det blev en bitter afslutning på opgøret lørdag eftermiddag ude mod HØJ 2. Alt lå til en sikker sejr til Stadion, men et kvarter før tid gik hjemmeholdet over til en 7 mod 6 – og det kom helt bag på Brønshøj spillerne, som ikke kunne nå at finde et kvalificeret modtræk. Derfor væltede målene ind og ændrede hele kampbilledet til en uafgjort 31-31, hvilket i allersidste ende kan være et dyrt pointtab for Stadion. Med lidt held kunne holdet havde afgjort kampen få sekunder før tid, men et oplagt fri-eller ja måske straffekast blev overset af de to dommere.

Så nu er Stadion tre point efter førerholdet TIK Taastrup, som bliver sidste modstander i årets turnering, hvor jo kun holdet på førstepladsen rykker op. Og så venter en svær kamp forude mod Rødovre, som tilsyneladende er gået lidt døde her på det sidste. Kampen spilles i Rødovre søndag den 5. februar kl. 18.15.

Det skriver Stadion selv om kampen

Remis i Ølstykke
Lørdag skulle IF Stadion forsøge at forlænge den gode sejrsstime holdet var inde i, da de gule fra Brønshøj drog mod Ølstykke for at møde HØJ 2.
Det var – helt som forventet – et meget stærkt HØJ-hold, der mødte op til kampen. Udover de vanlige dygtige unge spillere, blev hjemmeholdet ligeledes forstærket med Mikkel Ebeling og u-landsholdsspilleren Lauge Hemmingsen. Dette lod dog ikke Stadion kure, idet udeholdet kom fint fra start, men dog aldrig for alvor fik afstand. Holdene fulgtes således tæt ad i løbet af de første 15 minutter. Herefter trak IF Stadion en smule fra og kunne både se sig selv foran med 2 og 3 i perioder. Til pausen kunne Stadion se sig foran med 13-14.
Efter pausen var Stadion i fuld kontrol de første 17 minutter af kampen, hvor de gule blandt andet var oppe og føre med 6 mål, som følge af gode angrebsaktioner og fine redninger fra Oliver Engelbredt i målet.
Herefter gik Stadion dog i stå. Med 1 mål på 7 minutter og hurtige andenbølge mål fra hjemmeholdet, var stillingen pludselig helt lige. Med en scoring til 31-30, lignede det kortvarigt, at HØJ skulle stjæle de to point, men Stadion ville det heldigvis anderledes. Med en vigtig scoring til 31-31 og en super redning af Oliver Engelbredt, havde Stadion bolden med 30 sekunder igen. Efter et godt ryk var Mathias Qvortrup godt igennem, men får en hård tackling i skudøjeblikket, og bolden ryger over mål. Dommerens fløjte var – meget overraskende – helt tavs, til stor frustration for udeholdet. Det hele ender 31-31 i en kamp, hvor de gule fra IF Stadion klart havde overtaget og var i fuld kontrol det meste af kampen, men manglede både kynisme og marginaler, da det hele skulle afgøres.