Stadion bankede Ajax 2 med sikre 31-23 - og møder FIF onsdag i pokalen

Bortset fra et par smuttere, så har vore lokale håndboldspillere fra IF Stadion haft en glimrende sæson, og klubben ligger fortsat med helt i toppen af 2. division. Men det er dog stadig HØJ 2, som besætter førstepladsen, selvom de to gange har tabt til netop Brønshøj mandskabet. Lørdag eftermiddag fortsatte den flotte sejrsstime i kampen mod Ajax 2 i ECV-hallen. Uden besvær vandt Stadion med hele 31-23 efter 16-12 ved pausen.

Husk pokalkampen onsdag kl. 20.30 Stadion – FIF 

Det er altså ved at spidse til nu med blot fire kampe tilbage. Fortsætter Stadion med at vinde – og det skal de faktisk – så er minimum en playoff sikret. Men det er tæt løb. HØJ 2 skal nemlig også blive ved med at vinde, og så lurer TIK Taastrup som en tredje mulighed, som godt kan gå hen og snyde de to andre. Vi kan risikere, at den sidste kamp mod TIK Taastrup på udebane kan gå hen og blive afgørende. Puuuh ha !

Allerede onsdag aften er der pokalhåndbold i ECV-hallen, når Stadion tager imod FIF. Og det bliver svært, fordi hjemmeholdet stadig ikke kan mønstre stærkeste opstilling på grund af skader. For eksempel skal Michael Jensen igen opereres, da han har fået revet en sene over i venstre skulder. Men spilles skal der, og det er altså onsdag aften kl. 20.30.

Næste kamp i 2. division er på søndag i Køge, hvor Stadion kl. 12 – bemærk tidspunktet – skal møde hjemmeholdet i Køge hallerne.

netavisen 6. marts 22 kl. 11.25