Stadion hænger på - vandt flot sejr 29-23 over Furesø HK i ECV-hallen

Det ser stadig godt ud for vores lokale håndboldherrer fra IF Stadion. Kampen søndag eftermiddag på hjemmebanen i ECV-hallen endte med en sikker sejr på 29-23 efter 16-10 ved pausen. Som vi har skrevet før, så kan de gulblusede ikke tillade sig at tabe point i denne hektiske afslutning, som de næste uger kommer til at byde på. Køge og Tåstrup er stadig på de to øverste pladser, men Stadion er blot to point efter, så der kan hurtigt ske omvæltninger.

Stadions næste kamp er også på hjemmebane, og her bør der nærmest med statsgaranti ligge endnu to vigtige point. Rækkens dårligst placerede hold fra Dianalund/Tersløse kommer på besøg. Det sker søndag eftermiddag. Men allerede dagen før skal Køge HK en tur til Ølstykke for at møde HØJ 2 i Jyllinge Hallen, og den kan godt drille. HØJ 2 er placeret som nr. 4 i rækken. Tåstrup der imod ser ud til at få let spil mod Næstved/Herlufsholm, som er gået fuldstændig bag dansen. Den kamp afvikles også søndag.

2023 har indtil nu været et godt år for Stadion. Lad os håbe, tendensen fortsætter. Det store og måske altafgørende brag sker i Køge den 10. marts, hvor Stadion møder hjemmeholdet, og ellers venter endnu et brag den 30. marts ude mod Tåstrup. Puuuuh ha hvor bliver det spændende.