Stadion havde en række gode træningskampe i slutningen af sidste uge

Torsdag indledte IF Stadion en række træningskampe med et opgør mod det ny oprykkede 1. divisionshold Roskilde Håndbold. Det blev til et sikkert nederlag på 31-23 i ECV-hallen. Den kamp har vi omtalt tidligere.
Lørdag dannede Otterup Hallen så rammen om træningskampen mellem IF Stadion og Faaborg ØH fra Sydfyn. Det blev til et smalt nederlag i flot angrebskamp.
IF Stadion – Faaborg ØH
33 – 34 (16 – 16)
Stadion startede kampen flot. Med gode angrebskombinationer og stærke skud fra Simon Lindholdt og Casper Wager kom Stadion først på 4 – 2 og derefter på 8 – 5, og fastholdt føringen størstedelen af 1. halvleg. Faaborg kom dog op på 16 – 16 til pausen.
I 2. halvleg var det det de blå fra Faaborg, som kom bedst fra start. Faaborg benyttede sig særligt af 7-6-spil som gjorde, at fynboerne fik lettere ved at komme til deres chancer og derved mål. Stadion havde dog mindst lige så let ved at lave mål i den anden ende. Her kunne Brønshøj mandskabet ofte og let passere Faaborgs forsvar, som hele kampen måtte give efter for Stadions effektive angrebskombinationer.
Med 8 minutter igen kom Stadion foran 29 – 28 på en sikker straffescoring af Rasmus Bjørn. Men føringen holdt desværre ikke, da Faaborg med 15 sekunder igen havde bolden og en føring på 33 – 34. Her kunne de så sikkert lade tiden løbe ud med et marginalt nederlag til Stadion. Et nederlag som let kunne have været vendt til en sejr, men marginalerne var ikke på Stadions side.
Nedbrud, tekniske fejl og fejlkendelser – en kamp til glemmebogen
IF Stadion – Give HK
17 – 24 (8 – 11)
Søndag eftermiddag skulle Stadion forsøge at følge op på gårdagens fine præstation mod Faaborg ØH. Dagens modstander, Give HK, er et særdeles kendt bekendtskab for Stadion. Således har begge hold flere gange tidligere tørnet sammen i oprykningsspillet. Her med sejre til Stadion til følge. En optimisme på sejr blev dog lynhurtigt forvandlet til et decideret mareridt for Stadion. Efter 2 minutter måtte storskytten Casper Wager gå ud med en skade i lysken, hvilket blev et kæmpe tab for Stadionmandskabet, som i denne sæson virkelig har fået sat spillet godt op til venstrehånden, som nu desværre må sidde ude en rum tid. Stadion manglede ligeledes forsvarskæmpen Anders Mousten til kampen, som også sidder ude med skade.
Forsvarsspillet stod stærkt og angrebsspillet flød ligeledes fint med rigtig mange gode gennembrudsaktioner. Desværre blev Stadion gentagende gange ramt af fejlkendelser af det meget usikre dommerpar. De mange og gentagende fejlkendelser satte sig i Stadion-spillerne, og det påvirkede spillet i en negativ retning. Stadion gik til pause bagud med 3.
Anden halvleg blev ikke bedre, og Stadion ramte desværre bundniveauet angrebsmæssigt, hvor både tekniske fejl og brændte afslutninger blev udslagsgivende for en ærgerligt ‘’spildt’’ kamp for de gule fra Brønshøj. En fortjent sejr til Give HK, som kunne tage hjem med en sejr på 24 – 17. En kamp der helt sikkert ikke illustrerer det reelle styrkeforhold mellem de to mandskaber, men som på dagen var to vidt forskellige steder rent spillemæssigt.