Efter en tiltrængt pause - spiller Stadion søndag eftermiddag hjemme mod Furesø HK

                   

                – Vi er tilbage igen, efter en velfortjent og nødvendig pause, i forbindelse med vinterferien, skriver IF Stadion før søndagens opgør i ECV-hallen. –  Lige inden ferien, var vi på besøg hos Rødovre, hvilket kastede 2 gode og vigtige points af sig. Begge hold uden store profiler, så dejligt at komme godt og sikkert igennem, trods dette.
Sidste runde i 2. division artede sig sådan, at vi igen er 2 points efter TIK og Køge, og dermed selv har stor indflydelse på, hvilken placering det hele skal ende med. Dette betyder at vi reelt kigger ind i seks ”pokalkampe”, som med stor sikkerhed skal vindes – alle sammen – for at kunne komme på 1. pladsen og rykke op i 1. division.
Søndagens modstander Furesø, er en vanskelig modstander og har ofte gjort det rigtig svært for os, samt desværre også kostet os point, som vi senere har manglet. Martin Knudsen i målet, brødrene Haase og Kristoffer Mogensen er super dygtige spillere, som på deres gode dage, kan byde alle op til dans.
IF Stadion har 4 hjemmekampe og 2 udebanekampe tilbage, denne situation, skal vi se om vi kan drage fordel af. Vi skal hurtigt finde tilbage til den gode defensiv, hvor fysikken igen skal hjælpe os godt på vej, til at skabe en god og skarp kontrafase, samt sikre struktur og tålmodighed i det stationære angrebsspil. Det lyder simpelt, men er det slet ikke…
Velkommen i hallen, – umiddelbart efter kampen mod Furesø spiller 3. division mod Føroyar.
/TS/CJ