Stadion var lige ved at snuble i ren gyser - 31-30 over Sydhavsøerne2

Alle mulige beroligende midler blev taget i brug, da IF Stadion søndag eftermiddag tog imod bundholdet Team Sydhavsøerne2 i ECV-hallen. Og yderst overraskende for øvrigt. Hjemmeholdet var jo mega favoritter i en kamp, der bare skulle overstås med to sikre point. Men nu ville tilfældet altså, at Stadion spillede den svageste kamp i lange tider, og at gæsterne gjorde bedre modstand end ventet.

Det skyldtes blandt andet, at man havde forstærket sig med nogle førsteholdsspillere, da de ikke spillede i denne weekend. Så det udviklede sig til den rene gyser. Indtil bare to minutter før tid førte Sydhavsøerne med 30-28, og det så meget mørkt ud for hjemmeholdet. Men så vendte tingene pludselig på hovedet. Stadion fik reduceret og udlignet til 30-30 med bare 25 sekunder igen. Her fik man så endelig en dommerkendelse med sig, som medførte en udvisning til gæsterne, og på efterfølgende angreb fik Stadion bolden i kassen til 31-30 under stor jubel.

Puuuuh ha – den slags skulle ikke være tilladt for folk med svage nerver. Men heldigvis gav kampen to vigtige point til Stadion, som ligger med samme pointtal som SUS Nyborg. Netavisen glemte desværre, at Stadion mangler endnu en kamp før lørdagens storbrag i ECV-hallen. Den spilles tirsdag aften i samme hal mod et andet af topholdene Furesø Håndboldklub. Der fløjtes op kl. 20.15.

Til alle håndboldinteresserede – mød op og støt Stadion i kampen om oprykning til landets næstbedste række !