Støt op om Bellahøj Kræmmerfestival de næste tre dage uanset vejret

Det er bittert for de lokale arrangører af Bellahøj Kræmmerfestival, at vejrudsigten er så elendig, som tilfældet er. Man lover regn og dårligt vejr, og det er dobbelt ærgerligt, når man tænker på hvilken fantastisk sommer, vi har haft herhjemme. Derfor – mød op uanset vejret – og støt de lokale idrætsklubber i Brønshøj og Husum.

De har lagt et kæmpe frivilligt arbejde i arrangementet, som starter i dag fredag og kører til og med søndag. Tak regntøj på eller en paraply med og hjælp den lokale kræmmerfestival godt igennem de tre dage. Ingen kan klare en kæmpe øretæve, hvis publikum svigter. Og kig så på programmet, som ser både indbydende og underholdende ud. Gå ind på annoncen øverst på netavisens forside.

Man skal også lige huske, at netop denne Kræmmerfestival på Bellahøjmarken er historisk, eftersom den var den første, der nogensinde fandt sted, og som siden er gået hen og blevet en københavnerbegivenhed af de store. Desværre kan man så sige, at et par andre markeder har koblet sig på undervejs, men weekendens begivenhed ar det originale og “rigtige”. Så mød op og få en god oplevelse – og glem så det sure vejr !