Stort motorcykel træf i Brønshøj

For folk der ikke kendte anledningen, var det ikke så lidt af en overraskelse at se et hav af forskellige motorcykler på Brønshøj Torv søndag formiddag. Men det var nu ikke så tilfældigt endda. Hvert år ved denne tid har The Distinguished Gentleman’s Ride – som er en organisation på verdensplan – et optog, hvor man iført pæneste skrud på sin egen motorcykel kører i flok mod et bestemt mål. I København er det mod Rådhuspladsen. Formålet med denne såkaldte happening er at samle penge ind til Movember, der er en organisation, som sætter fokus på mænds sundhed. I Brønshøj har vi gennem flere år haft en lokal arrangør, nemlig  Fa. Moto-sport på Degnemose Allé.

Movember-bevægelsen er vokset fra en beskeden start til at være en ægte global bevægelse. Man har gjort episke fremskridt med hensyn til mænds helbred, men al anerkendelse skal gives til Mo Bros og Mo Sisters over hele verden. Fem millioner siden 2003.

Det skal tilføjes, at tilsvarende også fandt sted Aarhus og Sønderborg.

For de af læserne der ikke oplevede søndagens seance i Brønshøj, giver vi her mulighed for at se en del af begivenhederne på dette videoklip.

 Tryk blot Facebook

Foto og video: Thomas Løser