Svækket Husum havde fortjent bedre til sæsonpremieren

Lørdag blev også starten for Husums sæson i Københavnsserien. I Valby mødte de blåhvide, – (som dog var i orange den dag) – Politiets Idrætsforening, og det resulterede i et knebent nederlag på 2-1 efter 1-1 ved pausen. Husum var svækket af syv afbud på grund af skader med mere, men det skal dog ikke være en undskyldning for nederlaget, siger man fra trænerstaben.

Husums to halvlege var som dag og nat i Valby – og derfor ville et enkelt point ikke have været uretfærdigt

Første halvleg var nærmest en katastrofe, og PI kom i spidsen efter 20 minutter. Men lige før pausen jagtede Mikkel Bo Eriksen en bold i duel med hjemmeholdets keeper. Begge missede den, men Husum spilleren var hurtigst og fik alligevel højst ufortjent scoret til 1-1, hvilket var pauseresultatet.

Husum kom ud til anden halvleg som forvandlet. De blåhvide spillede optimistisk og var klart bedst, men ind ville bolden ikke, og det udnyttede PI til at lukke kampen til 2-1. Synd for Husum havde bestemt fortjent det ene point.

Det kan der så rådes bod på næste fredag den 25. august, hvor Fremad Valby kommer på besøg. Der fløjtes op kl. 18.30 – Bells melder klar med masser af god mad og drikkevarer.