Peter Skaarup siger tak til Brønshøj-Husum for mange års tæt samarbejde

Netavisen har modtaget dette indlæg fra Peter Skaarup, som indeholder en tak til 2700-området for et godt samarbejde gennem tiden. Ved det kommende folketingsvalg stiller han op i Sjællands Storkreds for Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. 

Af MF Peter Skaarup. Danmarksdemokraterne 

Efter mange år som folkevalgt i Folketinget i Københavns Storkreds, er tiden kommet til at sige farvel og forhåbentligt på gensyn.

Årsagen er, at jeg ved næste folketingsvalg stiller op i Sjællands Storkreds for Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Det har jeg efter kort betænkningstid, takket ja til ! Men det er ikke uden vemod, at jeg forlader mine mange gode kammerater og mangeårige politiske allierede i Brønshøj-Husum. Jeg har gennem årene utallige gange råbt op om positive ting men også en trist udvikling i jeres smukke område, ikke mindst i Tingbjerg og dele af Brønshøj og Husum, hvor uintegrerede indvandrere og bander fylder alt for meget i gadebilledet og i de kedelige statistikker.

Ovenstående problem med den manglende integration og en alt for slap retspolitik, er netop min primære bevæggrund for at skifte til Danmarksdemokraterne. For jeg stod reelt i et dilemma om at opgive årtiers arbejde for et Danmark i bedre balance samt at risikere at tabe al min erfaring og viden på gulvet – uden at komme helt i mål med de nødvendige forandringer eller starte forfra på en frisk.

Heldigvis har Inger Støjbergs politiske comeback givet mig og en del vælgere nyt håb for et bedre Danmark. Ingers energi og positive udstråling er netop, hvad mange ønsker at spejle sig i og sende ind på Borgen i fuld medvind. Støjberg er garant for, at der kommer til at ske noget efter et valg. Hun kan og vil løfte nogle tunge, men nødvendige dagsordener som de gamle magtpartier altid behændigt undgår. Og det projekt, vil jeg meget gerne være en del af !